Det bliver i familien

Allan Thomsen overtog, i 2010 Øster Lindet El Service Aps, efter sin far Christian Thomsen, der åbnede det elektriske firma i 1986. Efter familierokaden, arbejder firmaets grundlægger, stadig i virksomheden, nu blot som fastansat.​

Da Christian Thomsen, gik solo og startede sit firma, Øster Lindet El Service Aps, for 28 år siden, stod den på hårdt arbejde, alle ugens dage, hele året rundt. -Og selvom Christian Thomsen stod for alle arbejdsopgaver selv, så kom der flere og flere store opgaver ind, bl.a. OTV i Vejen og Duratex i Haderslev.

Da firmaet fejrede 3 års jubilæum, kunne Christian Thomsen ansætte flere folk, først en svend, så en lærling og så gik det ellers slag i slag. I en periode var der ikke færre end 18 ansatte i Øster Lindet El Service Aps,​ imens der i dag er 4 svende, 1 lærling og 1 el installatør ansat, foruden senior og junior.

​Til det regnskabsmæssige, er Connie Paris Thomsen ansat på deltid, hun er gift med Christian Thomsen, Connie har bl.a. været ansat som økonomichef på Duratex, hun er uddannet revisor og er merconom i nationaløkonomi.

Faglighed, punktlighed og tillid

Øster Lindet El Service Aps har fået ry af, at være et velrenommeret firma, man kan regne med, og det er vi glade for, fordi vi anser faglighed, punktlighed og tillid, for det vigtigste.

Stabiliteten afspejler sig også i firmaet, de ansatte svende har været med i årevis, og den daglige ledelse, varetages af familie-trekløveret.